Červený telefon, vinyl, videokazety a další retro věci

Udržujeme vás v obraze

Novinky z „Home of Road Safety“

Chceme být s vámi v kontaktu

V „Home of Road Safety“ se děje spousta dobrých věcí. Za více než 20 let naší existence jsme po celém světě realizovali stovky projektů v oblasti bezpečnosti silničního provozu, přišli s mnoha inovacemi a pozvedli bezpečnost na silnicích na novou úroveň. Budeme vás průběžně informovat a dělit se s vámi o to, co se děje. Pravidelně navštěvujte stránku Novinky – dnes pracujeme na bezpečnějším zítřku!

Vykreslování řady PHONOBLOC® DB NBF

We are happy to announce that the successful PHONOBLOC® integrated noise barrier range has been enlarged with a new superstar product.

LinkedIn Logo

As a professional social media network, LinkedIn is an integral part of our DELTABLOC® marketing strategy and we invite you to follow our LinkedIn channel for product, project and company news.

Budova ředitelství Kirchdorfer ve Wöllersdorf, Rakousko

In addition to the previous Managing Director, Erich Frommwald, Michael Wardian, Managing Director of Kirchdorfer Fertigteilholding GmbH, is now also responsible for the business of the building materials group.

Dočasné bezpečnostní zábrany DELTABLOC® na Rally Acropolis v Řecku

The Acropolis Rally (also called Rally of Gods) is part of the World Rally Championship (WRC) and is held on dusty, rocky and fast mountain roads in mainland Greece.

Spojte se s námi
Contact us